Zó blijft uw bedrijf flexibel

Repay2“Veel ondernemers vinden het lastig alle nieuwe arbeidswetgeving praktisch toe te passen in hun bedrijf”, vertelt Manu de Busschere, directeur van Repay HRM in Goes. “Dan is payroll echt een uitkomst. Wij nemen het juridisch werkgeverschap van het bedrijf over en handelen alles administratief af. Juist omdat de opdrachtgever zelf de werving en selectie van het personeel doet, blijft de band met de medewerker warm.”

Oplossing

Inmiddels kloppen zo’n 200 relaties in Zeeland bij Repay HRM aan en worden er tussen de 800 en 1000 personeelsleden via het payrollbedrijf verloond. Manu: “Voor elk bedrijf is de uitdaging anders. Sommige ondernemers zoeken een oplossing voor hun seizoenskrachten, andere durven geen mensen in dienst te nemen vanwege de onzekere tijden of hebben een negatieve ervaring met langdurig ziek personeel. Omdat wij verlonen binnen 72 verschillende cao’s, weten we goed wat er in alle branches speelt. Ook het aantal medewerkers maakt voor ons niet uit: we hebben een klant die één seizoenskracht via ons heeft werken, maar verlonen ook de flexibele schil van een grote onderneming.”

Flexibiliteit

“De meeste bedrijven willen zo lang mogelijk flexibel blijven. We kijken daarom goed tegen welke uitdagingen de klant aanloopt en welke oplossing daarbij past. Veel kan digitaal, maar we onderscheiden ons door onze klantgerichte aanpak. We gaan geregeld langs en houden het contact zo persoonlijk mogelijk. Dat onze klanten dat waarderen, merken we aan de sterke groei in de afgelopen tien jaar.”

Contactgegevens

Repay HRM Goes

Smithweg 1.03

4462 HC Goes

T. 08800-21660

E. info-goes@repayhrm.nl

W. www.repayhrm.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *