Zuidwest Business zoekt commerciële eventcoördinator

solliciteerHeb jij een passie voor evenementen en zit commercie bij jou in het bloed, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze merken Zeeland Business, West-Brabant Business en Startersdagen.com zijn wij op zoek naar een commerciële eventcoördinator voor minimaal 28 tot 40 uur per week. Wil jij werken in de dynamische wereld van de evenementenorganisatie, online media en print producten zoals magazines en kranten? Ben je commercieel vaardig, organisatorisch sterk, creatief en initiatiefrijk? Dan wordt jij onze nieuwe belangrijke schakel in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

Functieomschrijving:
Zuidwest Business is een groeiende, ambitieuze organisatie met steeds verdere verbreding van diverse producten en diensten voor het B2B segment. Hierbij kun je denken aan zakelijke magazines, kranten, netwerkevents, online mediaproducten, startersdagen en diverse awarduitreikingen. Deze vinden primair plaats in Zeeland en West-Brabant (Bergen op Zoom tot en met Roosendaal) onder de merknamen Zeeland Business en West-Brabant Business. Via de handelsnaam Startersdagen.com organiseren wij sinds 2015 diverse startersevents in Zuid en Midden Nederland en staat er voor dit jaar een landelijke dekking van events in het verschiet. Jouw functie is gericht om onze ambities in de verdere groei van onze evenementen vorm te geven! Je primaire taak is het organiseren en initiëren van nieuwe evenementen. Je bent verantwoordelijk voor de complete organisatie van evenementen en het uitvoeren van acquisitie in het binnenhalen van standhouders, kennispartners en nieuwe netwerkleden.

Vanuit een goede voorbereiding zet je een professioneel evenement neer met het juiste resultaat. Je bent adviserend, resultaatgericht en je bewaart de rust en het overzicht voor en tijdens de events. Je werkt nauw samen met de eventmanager en bent samen met hem de spin in het web van de evenementen.

In deze functie ben je commercieel verantwoordelijk voor het realiseren van je persoonlijke omzet- en margedoelstelling en je bijdrage aan de commerciële doelstellingen van de organisatie.  Je werkt met persoonlijke en teamtargets en deze zijn voor jou een uitdaging in het realiseren van jouw eigen event.

Een nevenactiviteit binnen deze functie is het bijhouden en onderhouden van diverse online en social media kanalen van de drie merken van Zuidwest Business.

 

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een leuke collega met de volgende kernwaarden:
– Klant- en resultaatgerichtheid
– Ondernemersmentaliteit
– Uitstekende organisatorische en commerciële (basis)vaardigheden
– Affiniteit met media en events
– Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
– Een proactieve en zelfstandige houding met oog voor detail
– HBO werk en denkniveau
– Opleiding gericht in bijvoorbeeld communicatie, media, marketing of eventmanagement
– Een collegiale instelling
– Verantwoordelijkheidsgevoel
– Werken in de avond is geen probleem
– Geen 9-5 houding of mentaliteit
– Targets worden gezien als een uitdaging
– Ervaring in het zelfstandig organiseren en commercieel opzetten van events is een pre
– Gerichte opleiding in eventorganisatie is een pre

Wij bieden een inspirerende functie met goede ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden met bijpassende vergoeding.

Contactinformatie
Zie jij jezelf terug in deze functie? Jouw motivatie en CV ontvangen wij graag per e-mail. Je kunt deze mailen tav dhr. Tim van den Berg, via info@zuidwestbusiness.nl. Reageren op deze functie kan tot en met 1 februari.

Vragen over de functie kun je richten aan Jonathan de Voogd via jonathan@zuidwestbusiness.nl of 0113 820205.

 

 

Stagiaire gezocht

stage

Heb jij een passie voor evenementen en ben je een duizendpoot die leergierig is, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze merken Zeeland Business, West-Brabant Business en Startersdagen.com zijn wij op zoek naar een stagiaire. Wil jij werken in de dynamische wereld van de evenementenorganisatie, online media en print producten zoals magazines en kranten? Wil je jezelf ontwikkelen en ben je commercieel vaardig, organisatorisch sterk, creatief en initiatiefrijk?

 Functieomschrijving:
Zuidwest Business is een groeiende, ambitieuze organisatie met steeds verdere verbreding van diverse producten en diensten voor het B2B segment. Hierbij kun je denken aan zakelijke magazines, kranten, netwerkevents, online mediaproducten, startersdagen en diverse awarduitreikingen. Deze vinden primair plaats in Zeeland en West-Brabant (Bergen op Zoom tot en met Roosendaal) onder de merknamen Zeeland Business en West-Brabant Business. Via de handelsnaam Startersdagen.com organiseren wij sinds 2015 diverse startersevents in Zuid en Midden Nederland en staat er voor dit jaar een landelijke dekking van events in het verschiet.

Als stagiaire werk je gericht om onze ambities in de verdere groei van onze Core Business vorm te geven! Je bent ondersteunend bij de complete organisatie van evenementen. Daarnaast draag je bij aan de ondersteuning van onze zakelijke magazines. Een nevenactiviteit binnen is het bijhouden en onderhouden van diverse online en social media kanalen van de drie merken van Zuidwest Business.

Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en je bewaart de rust en het overzicht voor en tijdens de werkzaamheden. Je werkt nauw samen met je collega’s.

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een leuke stagiaire met de volgende kernwaarden:
– Klant- en resultaatgerichtheid
– Uitstekende organisatorische en commerciële (basis)vaardigheden
– Affiniteit met media en events
– Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
– Een proactieve en zelfstandige houding met oog voor detail
– Opleiding gericht in bijvoorbeeld communicatie, media, marketing of eventmanagement
– Verantwoordelijkheidsgevoel

Wij bieden een inspirerende stage met wellicht perspectief voor de toekomst.

Contactinformatie
Zie jij jezelf terug in deze functie? Jouw motivatie en CV ontvangen wij graag per e-mail. Je kunt deze mailen t.a.v. dhr. Tim van den Berg, via info@zuidwestbusiness.nl. Reageren op deze functie kan tot en met 1 februari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.