Netwerk

Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit 250+ vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 100 ondernemers bezocht.  Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet. Kijk voor de komende events hier

Het netwerk komt acht keer per jaar bijeen op wisselende locaties in Zeeland. Dit is één van de unieke eigenschappen van het netwerk: naast het opdoen van (nieuwe) contacten, inspireert het netwerk met verrassende locaties.

De Zeeland Business netwerkavonden bieden steevast een aantrekkelijke combinatie van inspiratie, informatie en natuurlijk sfeer. Want zakendoen, mag ook gezellig zijn. Iedere netwerkavond start met een maaltijd. Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Onze gastheren en – vrouwen zetten vanzelfsprekend hun beste beentje voor en verrassen u met culinaire hoogstandjes, rijke buffetten of smaakvolle walking diners. Bij iedere netwerkavond zijn enkele aansprekende gastsprekers aanwezig. Mannen en vrouwen uit de praktijk die vertellen over hun ervaringen, hun plannen of ambities.


Unieke manier van netwerken
De basis van iedere avond wordt gevormd door middel van het effectief netwerken. Dit gebeurt onder leiding van een eigenzinnige facilitator die u, telkens op een andere manier, uitdaagt om kennis te maken met nieuwe, onbekende gezichten. Het resultaat? U gaat gegarandeerd naar huis met minstens vier tot zes nieuwe, relevante contacten.

Heeft u interesse om deel te nemen? U kunt een netwerkbijeenkomst eenmalig bijwonen voor een introductietarief van €49,50 (reguliere waarde €85,00). Hiervoor krijgt u een uitgebreide maaltijd, inclusief consumpties, een kijkje in de keuken bij een inspirerende locatie in Zeeland en gaat u effectief netwerken ondersteund door een facilitator. Klik op het betreffende evenement en schrijf je in. Wil je weten welke mogelijkheden voor lidmaatschapsmogelijkheden er zijn? Klik hier.

Onze bijeenkomsten vinden hoofdzakelijk plaats op maandag- en donderdagavond. Zie hieronder een compilatie van een netwerkbijeenkomst van Zeeland Business.