Netwerk

Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit 250+ vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 100 ondernemers bezocht.  Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet. Kijk voor de komende events hier

Het netwerk komt 8 keer per jaar bijeen op wisselende locaties in Zeeland. Dit is één van de unieke eigenschappen van het netwerk: naast het opdoen van (nieuwe) contacten, inspireert het netwerk met verrassende locaties.

De Zeeland Business netwerkavonden bieden steevast een aantrekkelijke combinatie van inspiratie, informatie en natuurlijk sfeer. Want zakendoen, mag ook gezellig zijn. Iedere netwerkavond start met een maaltijd. Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Onze gastheren en – vrouwen zetten vanzelfsprekend hun beste beentje voor en verrassen u met culinaire hoogstandjes, rijke buffetten of smaakvolle walking diners. Bij iedere netwerkavond zijn enkele aansprekende gastsprekers aanwezig. Mannen en vrouwen uit de praktijk die vertellen over hun ervaringen, hun plannen of ambities.


Unieke manier van netwerken
De basis van iedere avond wordt gevormd door middel van het effectief netwerken. Dit gebeurt onder leiding van een eigenzinnige facilitator die u, telkens op een andere manier, uitdaagt om kennis te maken met nieuwe, onbekende gezichten. Het resultaat? U gaat gegarandeerd naar huis met minstens vier tot zes nieuwe, relevante contacten.

Heeft u interesse om deel te nemen? U kunt een netwerkbijeenkomst eenmalig bijwonen voor een introductietarief van €59,95 (reguliere waarde €85,00). Hiervoor krijgt u een uitgebreide maaltijd, inclusief consumpties, een kijkje in de keuken bij een inspirerende locatie in Zeeland en gaat u effectief netwerken ondersteund door een facilitator.  Klik op het betreffende evenement en schrijf je in. Wil je weten welke mogelijkheden voor lidmaatschapsmogelijkheden er zijn? Klik hier.

Onze bijeenkomsten vinden hoofdzakelijk plaats op maandag- en donderdagavond.

Inhoud netwerkavond

Onze bijeenkomsten vinden voornamelijk plaats op maandag- of donderdagavond en worden afgewisseld tussen twee concepten. In het eerste concept beginnen we de avond om 18.00 uur en krijgt u bij aankomst een diner aangeboden. Na het diner gaan we verder met Business Break (19.15 – 20.00 uur), waarbij we in een talkshow-setting mensen uit het lokale bedrijfsleven uitnodigen om plaats te nemen aan tafel bij Bert van Leerdam. Soms kiezen we hier ook voor een andere activiteit die past binnen onze ideeën over informatief en zakelijk ontspannen. Vanaf 20.15 tot 22.00 starten we met effectief netwerken. Onder leiding van een expert op het gebied van netwerken helpen wij je bij het structureel leggen van nieuwe zakelijke contacten. In het tweede concept organiseren we een walking dinner, waarbij we Business Break en effectief netwerken integreren. Daarbij worden de volgende elementen afgewisseld:

  • Veiling der behoeften
  • Pitches door enkele
  • Tafelwisselingen
  • Enzovoorts

18:00-19:15u Dinner-Walk-Inn Bij aankomst krijg je door de locatie waar we te gast zijn een diner aangeboden, meestal in de vorm van een warm en koud buffet. Ons welkomstwoord doen we later dus je kunt direct aanschuiven;
19:15-20:00u BusinessBreak Het middendeel van de bijeenkomst gebruiken we om even de gedachten te verzetten. Dat doen we in een talkshow-setting waarbij we meestal mensen uit het lokale bedrijfsleven uitnodigen om plaats te nemen bij Bert van Leerdam aan tafel. Soms kiezen we voor een andere activiteit die past bij onze ideeën over ‘informatief en zakelijk ontspannen’;
20:15-22:00u Effectief Netwerken Onder leiding van een expert op het gebied van netwerken, gaan we je helpen bij het structureel leggen van nieuwe zakelijke contacten. Tijdens ‘Het Nieuwe Netwerken’ laten we je niet aan je lot over maar geven we daadwerkelijk sturing aan directe uitbreiding van je zakelijke netwerk.  

Effectief netwerken

Effectief netwerken
Een belangrijk onderdeel van onze netwerkavonden is het effectief netwerken, waarbij wij met behulp van een expert op het gebied van netwerken de aanwezigen helpen aan het verder opbouwen van hun persoonlijke netwerk. Dit doen wij met wisselende personen die ieder op hun eigen wijze kennis met u delen en u met deze opgedane kennis gelijk aan het werk zet. Tijdens een netwerksessie van Zeeland Business doe je minimaal 3 tot 4 nieuwe contacten per avond op. De netwerkapp MeetMatch wordt ook regelmatig ingezet bij events.