Netwerk

Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit 275+ vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 100 ondernemers bezocht.  Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet. Kijk voor de komende events hier. Sinds 2020 organiseren wij maandelijks online of live netwerkbijeenkomsten, met inachtneming van de coronarichtlijnen van het RIVM.

 

Live netwerkevents
De live bijeenkomsten vinden plaats op wisselende locaties in Zeeland. Dit zijn veelal bedrijfsbezoeken, maar ook inspirerende horecagelegenheden worden aangedaan. Dit is één van de unieke eigenschappen van het netwerk: naast het opdoen van (nieuwe) contacten, inspireert het netwerk met verrassende locaties. De live netwerkavonden bieden steevast een aantrekkelijke combinatie van inspiratie, informatie en natuurlijk sfeer. Want zakendoen, mag ook gezellig zijn. Iedere netwerkavond start met een maaltijd.
Onze gastheren en – vrouwen zetten vanzelfsprekend hun beste beentje voor en verrassen u met culinaire hoogstandjes, rijke buffetten of smaakvolle walking diners. Bij iedere netwerkavond zijn enkele aansprekende gastsprekers aanwezig. Mannen en vrouwen uit de praktijk die vertellen over hun ervaringen, hun plannen of ambities.

 

 


Unieke manier van netwerken
De basis van iedere avond wordt gevormd door middel van het effectief netwerken. Dit gebeurt onder leiding van een eigenzinnige facilitator die u, telkens op een andere manier, uitdaagt om kennis te maken met nieuwe, onbekende gezichten. Het resultaat? U gaat gegarandeerd naar huis met minstens vier tot zes nieuwe, relevante contacten.

 

Online netwerken – ZB netwerk only
De online netwerkevenementen worden gevormd door de virtuele netwerk only bijeenkomsten waarbinnen wij in een korte tijd veel verschillende personen in een roulerende constructie aan jou voor kunnen schotelen. Hierdoor doe je gemiddeld 4 tot 5 contacten op per event.

Interesse om deel te nemen? Je kunt eenmalig tegen speciale introductietarieven kennismaken met onze live of virtuele events. Klik op het betreffende evenement en schrijf je in. Wil je weten welke mogelijkheden er voor het aangaan van een lidmaatschap zijn? Klik hier.

 

 

 

 

 

 

Zie hiernaast een compilatie van onze live en online netwerkbijeenkomsten van Zeeland Business.