Webinar

Wat is een webinar?
Een webinar is een interactieve live-presentatie via het internet. Het is mogelijk om vanaf één locatie een presentatie te geven ten opzichte van een breed online publiek. Je kan je webinar streamen vanuit een professionele streamingstudio, maar ook gewoon vanuit jouw eigen woonkamer of kantoor. Met de hedendaagse technieken bieden webinars veel mogelijkheden tot interactie. Denk hierbij aan het delen van een poll, stelling of het live beantwoorden van vragen van de “kijker”.

Zeker met de COVID-19 maatregelen die nu gelden, is het aanbieden van een webinar voor jouw zakelijke relaties of medewerkers (online training en e-learning) een ideale mogelijkheid. Daarnaast worden webinars tegenwoordig veel ingezet voor het genereren van nieuwe leads.

Het grote voordeel van een webinar is dat het veilig is en dat diegene die zich aanmelden voor jouw webinar geen reistijd meer heeft. De bezoeker kan het mooi combineren met andere werkzaamheden of privé activiteiten.

Wij verzorgen jouw webinar!
Het verzorgen van een webinar kan wel redelijk wat tijd met zich meebrengen en niet iedereen is bekend met de techniek achter het geven van een online presentatie. Daarom gaan onze opgedane kennis in het organiseren van webinars aanbieden aan bedrijven en organisaties.
Bedrijven kunnen ons inschakelen om een webinar volledig te faciliteren en promoten. Het enige wat jij hoeft te doen is de presentatie voorbereiden en geven natuurlijk, de rest verzorgen wij.